Menu

Το Stanford Repertory Theater (SRT) και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Rush Rehm, γιορτάζοντας την 20η επέτειο του Stanford Summer Repertory Theater, διοργανώνουν το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα Καλοκαιρινό Φεστιβάλ τους, με τίτλο: *«Nevertheless They Persisted». Η φετινή διοργάνωση, μεταξύ άλλων διεθνών δράσεων, περιλαμβάνει και την παρουσίαση της καινούργιας διασκευής της Εκάβης του Ευριπίδη στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Η τελευταία στάση του καλοκαιριού για το Docs on Wheels δεν είναι άλλη από τη, γνώριμη πλέον, Ξάνθη, έναν από τους αγαπημένους μας προορισμούς του 2016. Αυτή τη φορά, οι δράσεις θα έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια, αφού οι προβολές μας, το «Σαλάμ Γείτονα» και το «Τραγούδι της Λαχόρης» θα προβληθούν στο φιλόξενο Λαογραφικό & Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης, ενώ το κινηματογραφικό εργαστήριο «Έξυπνες Ιστορίες με Έξυπνα Κινητά» θα γίνει στο Xanthi TechLab.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα φιλοξενήσει από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου το Αμερικανικό Θέατρο Χορού Alvin Ailey, ένα από τα κορυφαία σύνολα των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο ιδρύθηκε από τον σπουδαίο χορογράφο το 1958 και αποτέλεσε τη διαμόρφωση της σύγχρονης χορευτικής σκηνής της χώρας.

Ένα μεγάλο Πολιτιστικό γεγονός στη Θεσσαλία – Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Δωματίου, θα πραγματοποιηθεί από τις 17 μέχρι και τις 28 Ιουνίου 2018, σε τέσσερις πόλεις της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στη Λάρισα , τον Βόλο , τα Τρίκαλα καθώς και στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου.

Το Αρχαίο Θέατρο των Απτέρων στα Χανιά της Κρήτης θα ζωντανέψει πάλι μετά από 17 αιώνες θεατρικής σιωπής. Μετά την αποκατάστασή του, αυτό το μοναδικό μνημείο της Κρήτης θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 29 Ιουνίου μια ραψωδία από την Οδύσσεια του Ομήρου, μέσα από τη δραματοποιημένη αφήγηση των ηθοποιών Σοφίας Χιλλ και Αντώνη Μυριαγκού, με τη συνοδεία μουσικής από το κανονάκι της Ρουθ Χιλλ και τη λύρα του Γιώργου Καλούδη.

Το LifeArt Festival φιλοξενεί ταινίες με ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ, ανεξάρτητες παραγωγές, διεθνείς εκθέσεις φωτογραφίας & VIP πάρτυ στα Village Cinemas Faliro.
Ένα Φεστιβάλ ανοιχτό στο κοινό για τους φαν του σινεμά, της τέχνης και των social media.

Στις 19 Ιουνίου από τις 18.30 έως τις 20.00 Η Αμερικανική Πρεσβεία σε συνεργασία με την Impact Hub Athens θα φιλοξενήσει τον Αριστοτέλη Λούμη, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Ellison Eyeware, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης αφιερωμένης στη βιωσιμότητα των προϊόντων / σημάτων πολυτελείας και της καινοτομίας.

Δύο από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες της Αμερικής, Chriss Riggs και Christina Angelina, θα συμμετάσχουν στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης Τέχνης "ArtWalk" στην Πάτρα, ένα διήμερο γεγονός που θα συγκεντρώσει περισσότερους από 50 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουν δημόσιες τοιχογραφίες γύρω από την πόλη της Πάτρας.

Αύγουστος 2018 > <
Τ 1 Π 2 Π 3 Σ 4 Κ 5 Δ 6 Τ 7 Τ 8 Π 9 Π 10 Σ 11 Κ 12 Δ 13 Τ 14 Τ 15 Π 16 Π 17 Σ 18 Κ 19 Δ 20 Τ 21 Τ 22 Π 23 Π 24 Σ 25 Κ 26 Δ 27 Τ 28 Τ 29 Π 30 Π 31
OUR VIDEOS
Education Unites: From Camp to Camputs
U.S. Ambassador Pyatt's interview with ERT

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK