Menu

Μια κοινή δορυφορική αποστολή ΗΠΑ-Ευρώπης θα συλλέξει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την άνοδο της στάθμης της θάλασσας.

Ο δορυφόρος Sentinel-6 Michael Freilich - που ονομάστηκε προς τιμήν του πρώην διευθυντή του τμήματος Επιστήμης της Γης της NASA - ξεκίνησε από τη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Vandenberg στην Καλιφόρνια στις 21 Νοεμβρίου

«Η Γη αλλάζει και αυτός ο δορυφόρος θα βοηθήσει να εμβαθύνουμε την κατανόησή μας για το πώς», δήλωσε η Karen St. Germain «Οι μεταβαλλόμενες γήινες διαδικασίες επηρεάζουν το επίπεδο της θάλασσας παγκοσμίως, αλλά ο αντίκτυπος στις τοπικές κοινότητες ποικίλλει πολύ».

To πρόγραμμα Άρτεμις της NASA είναι ένα νέο ξεκίνημα για την εξερεύνηση του διαστήματος! Οι συμφωνίες #Artemis Accords καθιερώνουν ένα κοινό όραμα και αρχές για όλους τους διεθνείς εταίρους που συμμετέχουν στην επιστροφή της ανθρωπότητας στη Σελήνη.

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) γίνεται ένα ισχυρό εργαλείο για την ανίχνευση και τη θεραπεία του COVID-19 στις ΗΠΑ και παγκοσμίως.

Αρκετά ιδρύματα των ΗΠΑ αναπτύσσουν νέα τεχνολογία AI ή χρησιμοποιούν προϋπάρχουσα τεχνολογία για την παρακολούθηση και τη θεραπεία του νέου κορωνοϊού.

Το HealthMap, μια εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης που διευθύνεται από το Boston Children's Hospital, κυκλοφόρησε το 2006. Ήταν ένας από τους πρώτους μηχανισμούς παρακολούθησης που ανίχνευσαν το ξέσπασμα COVID-19 στην Κίνα.

Γιορτάστε την Ημέρα Εξερεύνησης του Διαστήματος κοιτώντας ψηλά τον ουρανό αναλογιζόμενοι τα ανθρώπινα επιτεύγματα στο διάστημα και όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν!

Είστε καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας ή επαγγελματίας TESOL; Θέλετε να μάθετε για δωρεάν εργαλεία τεχνολογίας και πώς να τα χρησιμοποιήσετε για εκμάθηση και διδασκαλία γλωσσών; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, εξετάστε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε σε αυτό το νέο διαδικτυακό μάθημα: Χρησιμοποιώντας την Εκπαιδευτική Τεχνολογία στην Αίθουσα Αγγλικών 

Αυτή την χρονιά το πρόγραμμα εκμάθησης κώδικα CodeGirls έγινε εικονικά, με την έναρξη των διαδικτυακών μαθημάτων STEM της 15ης Απριλίου! 65 συμμετέχοντες από την Καλαμάτα, την Κοζάνη, τα Τρίκαλα, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Αλεξανδρούπολη και τη Λαμία συμμετείχαν στις πρώτες διαδικτυακές συνεδρίες που επικεντρώθηκαν στην κωδικοποίηση και στην ψηφιακή τεχνολογία.

Mε στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, το υπουργείο Τουρισμού, ο ΕΟΤ και η Marketing Greece,  με την υποστήριξη της Google δημιούργησαν την online πλατφόρμα  “Greece From Home”. 

Η online πλατφόρμα  στοχεύει στο να βοηθήσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να μείνουν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό και την κουλτούρα μας, να ανακαλύψουν και να εμπνευστούν από τις ομορφιές της χώρας μας και να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες – όλα αυτά μένοντας σπίτι.

Ιανουάριος 2021 > <
Π 1 Σ 2 Κ 3 Δ 4 Τ 5 Τ 6 Π 7 Π 8 Σ 9 Κ 10 Δ 11 Τ 12 Τ 13 Π 14 Π 15 Σ 16 Κ 17 Δ 18 Τ 19 Τ 20 Π 21 Π 22 Σ 23 Κ 24 Δ 25 Τ 26 Τ 27 Π 28 Π 29 Σ 30 Κ 31
OUR VIDEOS
U.S. Ambassador Pyatt to American Citizens on COVID-19

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK