Menu

Η Δρ. Γεωργία-Βιργινία Πανοπούλου βρίσκεται ανάμεσα στους 24 νέους επιστήμονες που επέλεξε η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) για να χορηγήσει υποτροφία στο πλαίσιο του προγράμματος Hubble Fellowship Program (NHFP).

Το πρόγραμμα ενισχύει, έως τρία χρόνια, ερευνητές προκειμένου να διεξάγουν ανεξάρτητη μεταδιδακτορική έρευνα σε θέματα αστρονομίας και αστροφυσικής, στο πεδίο της θεωρίας, της παρατήρησης, του πειραματισμού ή της ανάπτυξης νέων οργάνων.

 

Μέσα σε μία παγκόσμια και διαρκώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα,  Κάτι αλλάζει! και στο Athens Science Festival 2019. Ο θεσμός που κάθε χρόνο αποκαλύπτει σε όλο και περισσότερους επισκέπτες τα μυστικά και τα θαύματα της επιστήμης, επιστρέφει για 6η χρονιά, από τις 3 έως τις 7 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, και ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Μετονομάζεται σε Athens Re-Science Festival και έρχεται κατευθείαν… από το μέλλον!

Δεκατρείς startups που εκπροσωπούν τις καλύτερες του ελληνικού start up οικοσυστήματος, έχουν επιλεγεί να ταξιδέψουν στο Ώστιν του Τέξας για να συμμετάσχουν στο εμβληματικό τεχνολογικό και επιχειρηματικό φεστιβάλ καινοτομίας “South by Southwest” (SXSW®) κατά το διάστημα 8-17 Μαρτίου 2019. Η συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (THI) και της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τους Industry Disruptors Game Changers.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης για συμμετοχή στην Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τη Επιχειρηματικότητα 2019 παρατάθηκε!

Το GES 2019 προσκαλεί τους πιο συναρπαστικούς επιχειρηματίες του κόσμου που προτείνουν μεταμορφωτικές λύσεις σε καθένα από τα πέντε παρακάτω πεδία - Γεωργία / Τρόφιμα, Συνδεσιμότητα, Ενέργεια, Υγεία ή Νερό - στην φετινή ένατη ετήσια σύνοδο κορυφής που διοργανώθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Χάγη, Ολλανδία, Χάγη 4-5 Ιουνίου 2019.

Μετά την Καλαμάτα, την Κοζάνη, τα Τρίκαλα, την Πάτρα, τα CodeGirls επιστρέφουν στα Ιωάννινα για δεύτερη φορά, ενώ για πρώτη φορά ταξιδεύουν και στην Αλεξανδρούπολη! Με την υποστήριξη της U.S. EMBASSY ATHENS σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Mataroa

Γιορτάζοντας την εταιρική σχέσηGlobal Entrepreneurship Summit (GES) 2019, η Αμερικανική Πρεσβεία της Αθήνας, η Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Ελλάδα και η Orange Grove θα συνεργαστούν για μια σειρά προγραμμάτων και εκδηλώσεων που θα οδηγήσουν στη διάσκεψη κορυφής του Ιουνίου.

Το Tech Camp Cyprus με θέμα “Digital Citizenship in the Disinformation Age” μόλις ολοκληρώθηκε! Συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες από την Ελλάδα, που ταξίδεψαν στην Λευκωσία και συμμετείχαν στο διήμερο αυτό πρόγραμμα μαζί με νέους από την Κύπρο και άλλες Ευρωπαικές χώρες. Ιδιαιτέρως χαιρόμαστε που στην νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού ήταν και η Ελληνίδα προγραμματίστρια και πολύτιμη συνεργάτιδα του προγράμματος CodeGirls της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα  και του Αμερικανικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη.

Ιούνιος 2019 > <
Σ 1 Κ 2 Δ 3 Τ 4 Τ 5 Π 6 Π 7 Σ 8 Κ 9 Δ 10 Τ 11 Τ 12 Π 13 Π 14 Σ 15 Κ 16 Δ 17 Τ 18 Τ 19 Π 20 Π 21 Σ 22 Κ 23 Δ 24 Τ 25 Τ 26 Π 27 Π 28 Σ 29 Κ 30
OUR VIDEOS
Education Unites: From Camp to Camputs
U.S. Ambassador Pyatt's interview with ERT

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK