Menu

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι το «καλύτερο μέρος» για να ανοίξει μια επιχείρηση

8 Μαίου 2018

Από την Mary Jane Maxwell

Η οικονομία των Η.Π.Α. είναι ισχυρότερη από ποτέ, χάρη σε μεγάλο βαθμό σε επιχειρήσεις όπως μια εταιρεία ανακύκλωσης πλαστικών στο κέντρο του Οχάιο.

Ο Sharad Thakkar, πρόεδρος της Polymer Technologies and Services, δήλωσε ότι η εταιρεία του "επένδυε σε μεγάλο βαθμό σε νέο εξοπλισμό, προσέλαβε περισσότερους υπαλλήλους και αναμένει σημαντική ανάπτυξη το 2018".

Ο Thakkar δήλωσε ότι αποφάσισε να ξεκινήσει μια επιχείρηση ανακύκλωσης πλαστικών στο Οχάιο επειδή οι πελάτες είναι εκεί. Η εταιρεία του αγοράζει απορρίμματα από τις τοπικές βιομηχανίες πλαστικών που παράγουν εξαρτήματα για τις περιφερειακές αυτοκινητοβιομηχανίες και τις βιομηχανίες φροντίδας για το σπίτι και το χλοοτάπητα.

"Μπορώ να μετατρέψω το πλαστικό απορριμμάτιό τους σε πολύτιμη πρώτη ύλη", δήλωσε ο Thakkar. Η εταιρεία του πωλεί στη συνέχεια το υψηλής ποιότητας πλαστικό πλαστικό πίσω σε πολλές από τις ίδιες εταιρείες με μειωμένο κόστος.

"Η ιδιοκτησία μιας επιχείρησης στην Αμερική είναι το καλύτερο μέρος για να γίνει κάποιος", δήλωσε ο Thakkar, ο οποίος ήρθε στις ΗΠΑ από την Ινδία για να παρακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Κέντ Κρατικό Πανεπιστήμιο του Οχάιου το 1981. Έλαβε Ph.D. στη χημεία το 1985 και έγινε Αμερικανός πολίτης το 1991.

Ο Thakkar ήταν ένας από τους 15 ηγέτες των μειονοτικών επιχειρήσεων το 2017 που έλαβε βραβείο ανάπτυξης των εθνικών μειονοτήτων. Σε μια τελετή το περασμένο φθινόπωρο που τιμούσε τους βραβευθέντες στο Λευκό Οίκο, ο Πρόεδρος Trump τους είπε: "Η δουλειά που κάνετε και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που φέρετε σε αυτόν τον κόσμο δημιουργούν νέα ευημερία στην Αμερική. Για αυτό, είμαστε στο χρέος σας. "

Ευημερία
Κατά τα τελευταία 10 χρόνια, ο αριθμός των επιχειρήσεων μειοψηφίας στις Η.Π.Α., όπως του Thakkar, έχει σχεδόν διπλασιαστεί σε περίπου 11,1 εκατομμύρια. Αυτές οι εταιρείες απασχολούν τώρα περισσότερα από 6,3 εκατομμύρια άτομα και παράγουν πάνω από 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα. (Τα αριθμητικά στοιχεία προέρχονται από μια έκθεση του περιοδικού The Business Journals, μια σημαντική έρευνα και εταιρεία μέσων ενημέρωσης του 2017).

Οι ισπανικές επιχειρήσεις είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα των μειονοτικών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ

Συνολικά, οι γυναίκες οδηγούν περίπου το ένα τέταρτο όλων των μειονοτικών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ

Η οικονομία των ΗΠΑ ακμάζει. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ, το πραγματικό ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ) αυξήθηκε σε ετήσιο ρυθμό 3,2% το τρίτο τρίμηνο του 2017 λόγω των αυξημένων καταναλωτικών δαπανών, των επενδύσεων σε αποθέματα, των επιχειρηματικών επενδύσεων και των εξαγωγών. Οι εισαγωγές, οι οποίες μειώνουν τις τιμές του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, μειώθηκαν επίσης το 2017.

Πού λειτουργούν
Οι μειονοτικές επιχειρήσεις βρίσκονται σε όλες σχεδόν τις πόλεις των ΗΠΑ, όμως οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις βρίσκονται στην περιοχή της Νέας Υόρκης και του Νιούαρκ, Νιου Τζέρσεϋ και της μητροπολιτικής περιοχής της Φιλαδέλφειας, σύμφωνα με μια έκθεση του Γραφείου απογραφής του 2017 των ΗΠΑ.

Μεταξύ των κρατών της Αμερικής, η Καλιφόρνια είχε τις περισσότερες μειοψηφικές επιχειρήσεις, με περισσότερες από 228.000 επιχειρήσεις (σχεδόν το 30% του συνολικού έθνους).

Ο Πρόεδρος Trump δήλωσε στους βραβευμένους επιχειρηματικούς ηγέτες ότι «αντιπροσωπεύουν το καλύτερο της Αμερικής και την αποφασιστικότητά μας να επιτύχουμε και να μεγαλώσουμε».

Μάρτιος 2021 > <
Δ 1 Τ 2 Τ 3 Π 4 Π 5 Σ 6 Κ 7 Δ 8 Τ 9 Τ 10 Π 11 Π 12 Σ 13 Κ 14 Δ 15 Τ 16 Τ 17 Π 18 Π 19 Σ 20 Κ 21 Δ 22 Τ 23 Τ 24 Π 25 Π 26 Σ 27 Κ 28 Δ 29 Τ 30 Τ 31
OUR VIDEOS
U.S. Ambassador Pyatt to American Citizens on COVID-19

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK