Menu

Γεγονότα για τις προσπάθειες των ΗΠΑ για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

2 Μαίου 2014

"Ας κάνουμε περισσότερα για να βοηθήσουμε τους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που δημιουργούν τις περισσότερες νέες θέσεις εργασίας στην Αμερική." - Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα

Οι επιχειρηματίες παίζουν έναν κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη της οικονομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Ο Πρόεδρος Ομπάμα έχει δεσμευτεί να αυξήσει τη συχνότητα και την επιτυχία των επιχειρήσεων σε ολόκληρη τη χώρα, μεταξύ άλλων μέσω της πρωτοβουλίας του Λευκού Οίκου Startup America, μια «hands-on – deck» προσπάθεια να επεκτείνει την πρόσβαση σε κεφάλαια, να επιταχύνει την καινοτομία, καθώς και την προώθηση των προσπαθειών του ιδιωτικού τομέα να ενισχύσει τις κοινότητες εκκίνηση του Έθνους. Οι Ηνωμένες Πολιτείες επίσης λειτουργεί και χρηματοδοτεί εκατοντάδες προγράμματα για την υποστήριξη των επιχειρηματιών σε παγκόσμιο επίπεδο και διατηρεί μια ευρεία συμμαχία με κυβερνήσεις, ανθρώπους των επιχειρήσεων, της κοινωνίας των πολιτών, των επενδυτών, και πανεπιστημιακούς για την εκπαίδευση και την υποστήριξη επιχειρηματιών σε όλο τον κόσμο.

Με βάση αυτές τις προσπάθειες, σήμερα η διοίκηση ανακοίνωσε μια σειρά από νέα μέτρα για να επιταχύνουν την επιτυχία των επιχειρηματιών στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο:

Προεδρικοί Πρέσβεις για Global Entrepreneurship: Σήμερα, ο Πρόεδρος Ομπάμα φιλοξένησε την εναρκτήρια συνεδρίαση των προεδρικών Πρεσβευτών Global Entrepreneurship ( PAGE ), μια ομάδα επιτυχημένων αμερικανών επιχειρηματιών οι οποίοι έχουν δεσμευτεί να μοιράζονται το χρόνο, την ενέργειά τους, τις ιδέες και την εμπειρία για να βοηθήσουν την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς επιχειρηματιών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η ομάδα προεδρεύεται από την Υπουργό Εμπορίου Penny Pritzker, και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο Οργανισμός Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ (USAID) είναι επίσης εταίροι σε αυτή την προσπάθεια.

Προσέλκυση των καλύτερων του κόσμου: Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) θα δημοσιεύσει σύντομα αρκετές προτεινόμενοι κανόνες που θα κάνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες πιο ελκυστική χώρα για τους ταλαντούχους ξένους επιχειρηματίες και άλλους μετανάστες υψηλής ειδίκευσης που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην οικονομία των ΗΠΑ, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, και θα ενισχύσει την αμερικανική καινοτόμο ανταγωνιστικότητα. Οι προτεινόμενες ρυθμίσεις περιλαμβάνουν κανόνες για την έγκριση απασχόλησης των συζύγων ορισμένων εργαζομένων υψηλής ειδίκευσης για H-1B θεωρήσεις, καθώς και την ενίσχυση των ευκαιριών για εξαιρετικούς καθηγητές και ερευνητές. Τα μέτρα αυτά βασίζονται σε συνεχή προσπάθειες του DHS για τον εξορθολογισμό, την εξάλειψη της αναποτελεσματικότητας, και την αύξηση της διαφάνειας του υφιστάμενου συστήματος μετανάστευσης, όπως με την έναρξη του Entrepreneur Pathways, ένα online κέντρο πληροφοριών που παρέχει στους επιχειρηματίες μετανάστες έναν έξυπνο τρόπο για να βρουν ευκαιρίες για να ξεκινήσουν και να αναπτύξουν μια επιχείρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ενεργοποίηση επιχειρηματιών για να βοηθήσουν με την ακραία φτώχεια: Προώθηση επιχειρηματιών και ενίσχυση των επιχειρηματικών οικοσυστημάτων είναι ζωτικής σημασίας στοιχεία του νεοϊδρυθέντος Αμερικανικού Παγκόσμιου Εργαστήριου Ανάπτυξης της USAID (The Lab). Το Εργαστήριο θα ενδυναμώσει ένα παγκόσμιο δίκτυο ιδιωτών να συμβάλει στη δημιουργία, την επίλυση με καινοτόμες λύσεις στις παγκόσμιες προκλήσεις με την εφαρμογή αυστηρής επιστημονικής έρευνας και τεχνολογικής τεχνογνωσίας. Στα επόμενα πέντε χρόνια, οι επιστήμονες και ειδικοί της τεχνολογίας στο The Lab θα δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια αγορά καινοτομιών για πάνω από 200 εκατομμύρια άνθρωπους σε όλο τον κόσμο.

Ιούνιος 2020 > <
Δ 1 Τ 2 Τ 3 Π 4 Π 5 Σ 6 Κ 7 Δ 8 Τ 9 Τ 10 Π 11 Π 12 Σ 13 Κ 14 Δ 15 Τ 16 Τ 17 Π 18 Π 19 Σ 20 Κ 21 Δ 22 Τ 23 Τ 24 Π 25 Π 26 Σ 27 Κ 28 Δ 29 Τ 30
OUR VIDEOS
U.S. Ambassador Pyatt to American Citizens on COVID-19

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK