Menu

Μετά από επιτυχημένες συνεργασίες με την Big Band του Δήμου Αθηναίων, ο διεθνούς φήμης βιμπραφωνίστας Χρήστος Ραφαηλίδης επανέρχεται, αυτή τη φορά μαζί με την Νεoϋορκέζα τζαζ τραγουδίστρια Thana Alexa, για την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα. 

Μαζί θα παρουσιάσουν επιλογές από το ευρύτερο ρεπερτόριο της jazz μουσικής με αφετηρία τα τραγούδια που αποτέλεσαν την πρώτη ύλη για να στηριχτεί επάνω τους όλη η παράδοση της jazz, τα standards του “The Great American Songbook”, προσφέροντας μια πολυσυλλεκτική εμπειρία ρυθμού και μελωδίας. 

Τρίτη, 16 Απριλίου, στις 8:30 μμ -  Ολύμπια Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας

Ο αστροναύτης της NASA Clayton C. Anderson είχε την ευτυχία να περάσει 167 ημέρες αιωρούμενος πάνω από το γαλάζιο πλανήτη, να κατανοήσει την ευθραυστότητά του και να θαυμάσει την ομορφιά της Γης. Έρχεται, λοιπόν, να μας παρασύρει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι πέρα από τα όρια του πλανήτη μας, με φωτογραφίες από την αποστολή του στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), διηγήσεις για τη ζωή πάνω σε ένα από τα πιο περίπλοκα τεχνολογικά επιτεύγματα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά κι ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων για την παγκόσμια γεωγραφία. 
 
Τίτλος ομιλίας: Για την ομορφιά της Γης || 
Ημερομηνία & ώρα: Κυριακή 7 Απριλίου, 20.00
Τεχνόπολις/Γκάζι
 
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα.

H  Meredith Nadler, Αμερικανίδα καλλιτέχνης, χορεύτρια σύγχρονου χορού και χορογράφος  παρουσιάζει το Σάββατο 6 Απριλίου το 3-D Interactive Dance Lab.  Ένα έργο που διερευνά τις δυνατότητες της διαδραστικής τεχνολογίας 3D σε σχέση με το χορό και τη ζωντανή μουσική. Αυτή είναι η προσωπική έρευνα του καλλιτέχνη για τη δύναμη της έκφρασης της τεχνολογίας που ερευνά, αν και κατασκευάζει αφηγήσεις, με alter egos, στην περίπτωση αυτή τρισδιάστατα είδωλα χορευτών και μουσικών που συνυπάρχουν σε ένα περιβάλλον ζωντανών διαδραστικών οπτικών. Το έργο αυτό ξεκίνησε σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Stephane Flesch στο Γερμανικό Design και Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Πότσνταμ και αναπτύχθηκε και εκτελέστηκε ως μέρος ενός καλλιτέχνη-κατοίκου στο Θέατρο Trafo στη Βουδαπέστη με την γενναιόδωρη υποστήριξη του Workshop Foundation.

Η Αμερικανική Πρεσβεία υποστηρίζει με χαρά την εκδήλωση "5 Years of Impact" για την συμπλήρωση πέντε χρόνων από την ίδρυση του Impact Hub Athens, ενός φορέα που έχει αλλάξει τον χώρο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Αμερικανοί ειδικοί στον τομέα της ενδυνάμωσης της κοινωνίας των πολιτών και της βιώσιμης τεχνολογικής καινοτομίας, μαζί με Έλληνες και Ευρωπαίους συναδέλφους τους θα δώσουν ομιλίες και εργαστήρια στη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια:

https://www.eventbrite.com/e/5yearsofimpact-tickets-57117286341?fbclid=IwAR02Q1l9NMjp06XZdP_spWt7sBc3hlZXN1Vxrj5qfmryJ_ZVn76ejsXwFkU

Σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε στην οικονομία των startups?

Έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας από τις 29 έως τις 30 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής!

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.pan-orama.org/

Η 4η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τους Αγροεπιχειρηματίες (Global Agripreneurs Summit)  θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 7-11 Σεπτεμβρίου 2019 στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, της σημαντικότερης έκθεσης στην Ελλάδα με περισσότερους από 263.000 επισκέπτες η οποία εγκαινιάζεται κάθε χρόνο από τον Πρωθυπουργό.

 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ – ΕΛΕΠΑΠ
CME - CPD
στα πλαίσια των 10 χρόνων λειτουργίας της Μονάδας Νευροψυχολογίας και Αποκατάστασης Εγκεφαλικών Βλαβών, ανακοινώνει τo
2nd Brain Injury Conference:
The Holistic Neuropsychological Approach
(2ο Συνέδριο Εγκεφαλικών Βλαβών: Η Ολιστική Νευροψυχολογική Προσέγγιση)
29 - 30 Μαρτίου 2019
Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής
(Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 103, Αθήνα 117 45)

200 ανήσυχοι μαθητές ανακαλύπτουν τι σημαίνει σύγχρονος χορός μέσα από το πρόγραμμα της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση Dancing to Connect. Έφηβοι μαθητές που νομίζουν ότι δεν έχουν ιδέα από σύγχρονο χορό τολμούν να εκφράσουν αυτό που πραγματικά είναι.

Ο χορός εισβάλλει και φέτος, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά σε πέντε σχολεία της Αττικής και πέντε της Κοζάνης, στις σχολικές αίθουσες, στο γυμναστήριο, στους διαδρόμους και παρασύρει μικρούς χορευτές και ενήλικους θεατές, χωρίς να το καταλάβουν. Επαγγελματίες χορευτές μοιράζονται με τους μαθητές τις γνώσεις τους και τους καθοδηγούν στο πώς μπορούν να εκφραστούν μέσα από την κίνηση, ώστε να χτίσουν τη δική τους χορογραφία. Οι μαθητές παρουσιάζουν τη χορογραφία τους στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης στις 16 Μαρτίου και στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, στις 31 Μαρτίου.

Απρίλιος 2019 > <
Δ 1 Τ 2 Τ 3 Π 4 Π 5 Σ 6 Κ 7 Δ 8 Τ 9 Τ 10 Π 11 Π 12 Σ 13 Κ 14 Δ 15 Τ 16 Τ 17 Π 18 Π 19 Σ 20 Κ 21 Δ 22 Τ 23 Τ 24 Π 25 Π 26 Σ 27 Κ 28 Δ 29 Τ 30
OUR VIDEOS
Education Unites: From Camp to Camputs
U.S. Ambassador Pyatt's interview with ERT

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK