Menu

Στις 29 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ μην χάσετε το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο "Εορτασμός της Μάχης της Σαλαμίνας" και την συζήτηση με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt & καθηγητή John Hale.

H Νεοϋορκέζα καλλιτέχνης Natalis Ruby, ανακοίνωσε την συνεργασία της με τις αδελφές Σπανομάρκου μέσω social media, και προσκαλεί το ελληνικό κοινό να σχολιάσει το νέο τους τραγούδι "Preocupado".

Η Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα και το Γενικό Προξενείο των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το Found.ation, με χαρά ανακοινώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “TechCamp Thessaloniki: Empowering Women Entrepreneurs,” το οποίο θα λάβει χώρα στις 6-8 Σεπτεμβρίου 2020, στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στόχος του “TechCamp Thessaloniki: Empowering Women Entrepreneurs” είναι η ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και η δημιουργία ίσων ευκαιριών. Το πρόγραμμα (https://techcamp.america.gov), που αποτελεί μια καινοτόμα εκπαιδευτική πλατφόρμα του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. και χρηματοδοτείται πλήρως από αυτό, θα παρέχει εξατομικευμένη εκπαίδευση σε μια πολυδιάστατη ομάδα γυναικών επιχειρηματιών από την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Το τριήμερο “TechCamp Thessaloniki” θα έχει τη μορφή μιας πρακτικής διαδικασίας επιτάχυνσης διαμέσου της συνεργασίας, και θα αποτελείται από συνεδρίες ανταλλαγής ιδεών και εκπαιδευτικά εργαστήρια που οδηγούν σε καινοτόμες λύσεις για τις πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συμμετέχουσες.

Προς τιμήν της 30ης επετείου του νόμου για τους Αμερικανούς με Αναπηρίες (ADA), το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ φιλοξενεί ένα διαδραστικό webchat για να συζητήσει τη σημασία του νόμου για την καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρίες και για το πώς τα άτομα και οι οργανισμοί τα οποία υποστηρίζουν τα δικαιώματα αυτών των ατόμων δημιούργησαν ένα επιτυχημένο κίνημα με διαρκή και σημαντική επίδραση.

 

Το διάσημο ζευγάρι εμφανίστηκε σε μια ανάρτηση στο Instagram από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου οι διάσημοι ηθοποιοί  ποζάρουν με τα ελληνικά διαβατήρια τους μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Mareva Grabowski.
"Το @ritawilson @tomhanks είναι πλέον περήφανοι Έλληνες πολίτες!" γράφει η λεζάντα.

Παρακολουθείστε στις 13 Ιουλίου μια ανοιχτή εικονική συζήτηση σχετικά με τη «Συνεργασία Υπερατλαντικού COVID-19», που φιλοξενείται από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα. Θα συμμετέχει ο Damon Wilson, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ατλαντικού στην Ουάσιγκτον, DC και θα συντονιστεί από τον Αριστοτέλη Τζιμπιάρη, καθηγητή Διεθνών Σχέσεων και Πρόεδρο του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, και από τον Σπυρίδωνα Λίτσα, Καθηγητής Θεωρίας Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey R. Pyatt, θα κάνει εισαγωγικές παρατηρήσεις. 

Το American Film Showcase σε συνεργασία με το Exile Room και τη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών USC συνεχίζει αύριο τις προβολές του με την πρεμιέρα του "Picture Character", ένα ντοκιμαντέρ για τον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο των emoji.

Οι αιτήσεις για το 11ο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας του - YES 2020 άνοιξαν! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb7/1/16/1f917.png"); background-size: contain; background-repeat: no-repeat;">?

To Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (YES Υouth Entrepreneurship Summer School) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι σχεδιασμένο να προσφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα βιωματικής μάθησης του πως δουλεύει μία επιχείρηση καθώς και μία γενικότερη εικόνα του επιχειρηματικού κόσμου.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα εδώ: https://yes.aueb.gr/

Κάντε την αίτηση σας εδώ: http://bit.ly/YES_2020!

 

Σεπτέμβριος 2020 > <
Τ 1 Τ 2 Π 3 Π 4 Σ 5 Κ 6 Δ 7 Τ 8 Τ 9 Π 10 Π 11 Σ 12 Κ 13 Δ 14 Τ 15 Τ 16 Π 17 Π 18 Σ 19 Κ 20 Δ 21 Τ 22 Τ 23 Π 24 Π 25 Σ 26 Κ 27 Δ 28 Τ 29 Τ 30
OUR VIDEOS
U.S. Ambassador Pyatt to American Citizens on COVID-19

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK