Menu

Το American Film Showcase σε συνεργασία με το Exile Room και τη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών USC συνεχίζει αύριο τις προβολές του με την πρεμιέρα του "Picture Character", ένα ντοκιμαντέρ για τον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο των emoji.

Οι αιτήσεις για το 11ο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας του - YES 2020 άνοιξαν! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb7/1/16/1f917.png"); background-size: contain; background-repeat: no-repeat;">?

To Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (YES Υouth Entrepreneurship Summer School) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι σχεδιασμένο να προσφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα βιωματικής μάθησης του πως δουλεύει μία επιχείρηση καθώς και μία γενικότερη εικόνα του επιχειρηματικού κόσμου.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα εδώ: https://yes.aueb.gr/

Κάντε την αίτηση σας εδώ: http://bit.ly/YES_2020!

 

Η Αμερικανική Πρεσβεία  συνεργάζεται με το Ψηφιακό Δίκτυο Επικοινωνίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης για να πραγματοποιήσει μια εικονική συζήτηση για την επικοινωνία για τη δημόσια υγεία και την ψηφιακή ανθεκτικότητα κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας. Ο Dan Rutz, πρώην Αναπληρωτής Διευθυντής Επιστημών Επικοινωνίας στο CDC και πρώην ανώτερος ιατρικός ανταποκριτής του CNN, θα συζητήσει για την επικοινωνία, τη διεθνή συνεργασία και την παραπληροφόρηση εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης υγείας με επαγγελματίες επικοινωνίας, φοιτητές και ηγέτες σκέψης.
Αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο θα περιλαμβάνει μια διαδραστική συζήτηση μεταξύ των εμπειρογνωμόνων των ΗΠΑ και των συμμετεχόντων για να διερευνήσει τις βέλτιστες πρακτικές στις επικοινωνίες διαχείρισης κρίσεων και την υπεύθυνη αναφορά.

Ημερομηνία: Τρίτη 21 Απριλίου 2020 στις  5:00 μ.μ. 

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση εδώ: https://interactive.america.gov/dcnseh-covid19/

Έχετε λίγο περισσότερο χρόνο; Σας αρέσει η αμερικανική ιστορία; Εάν ναι, ελάτε μαζί μας την Πέμπτη 16 Απριλίου στις 4:30 μ.μ.  για να ακούσετε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία την πρώτη από τη νέα σειρά Αμερικανικών Σπουδών του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Δύο Αμερικανοί Εμπειρογνώμονες – η κα Karen Popkin, MA, LCAT, MT-BC, Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, συντονιστής του προγράμματος Creative Arts and Movement Therapies και ο Dr. Jennifer Brown Urban, Ph.D., Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Montclair, Τμήμα Ανθρώπινης Ανάπτυξης θα συμμετέχουν στο Φόρουμ PAMEMMAZI του 2020 με θέμα "Προσεγγίσεις ολοκληρωμένης φροντίδας στον καρκίνο: Έρευνα και Στρατηγικές" που στοχεύει να αποδείξει τη σημασία της Παρηγορητικής Αγωγής στο πλαίσιο της ενοποιητικής, ολιστικής φροντίδας, του ρόλου των προγραμμάτων που συμπληρώνει αυτή τη φροντίδα, και τα πορίσματα της έρευνας που υποστηρίζουν αυτήν την προσέγγιση. H ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, γιατρούς, νοσοκόμους, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους, καθώς και σε φοιτητές σε αυτούς τους τομείς και στο ευρύτερο κοινό ».

Ξεκινά σήμερα το 16ο Πανόραμα Οικολογικών ταινιών

Η είσοδος είναι ελεύθερη για μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους.


Δείτε το φετινό πρόγραμμα και προωθήστε το σε φίλους και γνωστούς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.ellet.gr/node/973

Το Street Dance Festival Battle Of The Best γιορτάζει 15 χρονιά ζωής! Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο Θέατρο του κέντρου τεχνών του Αμερικανικού Κολεγίου ACS στο Χαλάνδρι.

10ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας
10th Athens Avant-Garde Film Festival [Scroll for English]
➔ 10 χρόνια ΦΠΚΑ!
➔ 20 Νοεμβρίου - 5 Δεκεμβρίου 2019
➔ Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Το Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας, ο αγαπημένος θεσμός της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, το Νοέμβριο έχει γενέθλια: κλείνει τα δέκα και το γιορτάζει με πολλές εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Το 10ο AΑGFF θα διεξαχθεί από τις 20 Νοεμβρίου ως τις 5 Δεκεμβρίου 2019 στην Ταινιοθήκη (αίθουσες 1,2) και το ExileRoom, φιλοδοξώντας να αναδείξει ό, τι πιο φρέσκο και ρηξικέλευθο συμβαίνει στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Ιούλιος 2020 > <
Τ 1 Π 2 Π 3 Σ 4 Κ 5 Δ 6 Τ 7 Τ 8 Π 9 Π 10 Σ 11 Κ 12 Δ 13 Τ 14 Τ 15 Π 16 Π 17 Σ 18 Κ 19 Δ 20 Τ 21 Τ 22 Π 23 Π 24 Σ 25 Κ 26 Δ 27 Τ 28 Τ 29 Π 30 Π 31
OUR VIDEOS
U.S. Ambassador Pyatt to American Citizens on COVID-19

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK