ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Xτίζοντας
ένα κοινό
μέλλον.
Mαζί.

GR-USA

#makingithappen

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επενδύοντας στην Εκπαίδευση. Μαζί.

“Στην Εκπαίδευση είναι σημαντικό να προσφέρουμε τις πολλές αλήθειες του κόσμου που μας περιβάλλει. Και μέσα από αυτές, οι σπουδαστές να διαμορφώνουν τα εργαλεία τους, μέσα από τη σύνθεση και την ανάλυση πληροφορίας. Να εμπνέονται από την κατανόηση, να κάνουν πράξη τη θεωρία.”.

Ελλάδα – Αμερική. Δεσμός έμπνευσης, για ανθρώπους που αφουγκράζονται τον κόσμο μας, καινοτομούν, και δημιουργούν το αύριο.

“Το μέλλον χτίζεται στο σήμερα και είναι οι προκλήσεις με τις οποίες ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι τις οποίες θα πρέπει να ξεπερνάμε, για να πηγαίνουμε μπροστά. Στη συνεχή ανάγκη για εξέλιξη, η Εκπαίδευση βρίσκεται στη βάση κάθε προσπάθειας που επιχειρείται: “Είναι το θεμέλιο που μοιραζόμαστε με λαούς που ενστερνίζονται τα ίδια ιδεώδη με μας, που θέλουν να προσφέρουν τα εφόδια που αποκτούν πίσω στην κοινότητα, που υπηρετούν πιστά την ανθρώπινη γέφυρα αξιών, η οποία γίνεται ολοένα δυνατότερη μέρα με τη μέρα”, αναφέρει ο κ. Σέρμπος.

Επενδύοντας
στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Mαζί.

Σωτήρης Σέρμπος

Επίκουρος Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης,
Fulbright Fellow

“Ως υπότροφος Fulbright ήρθα σε επαφή με πολλές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου και έμαθα να βλέπω πώς με βάση το σήμερα, θα χτίσουμε το μέλλον.”

“Μέσα από τη συνεργασία και την αξιοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης, όπως το Fulbright της Αμερικής, μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα Πανεπιστήμιο με κέντρο τον άνθρωπο, εξοπλισμένο με βαθιά εμπειρία και τεχνογνωσία που θα μας επιτρέψει να δούμε καθαρότερα τον κόσμο και να κάνουμε πράξη το Ελληνικό Όνειρο. Μαζί.”

Ο Σωτήρης Σέρμπος είναι Επίκουρος Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Fulbright Fellow.