ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Xτίζοντας
ένα κοινό
μέλλον.
Mαζί.

GR-USA

#makingithappen

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Επενδύοντας στην Επιχειρηματικότητα. Μαζί.

“Επιχειρηματικότητα σημαίνει να ξυπνάς και να κοιμάσαι με αυτό που πιστεύεις. Να εξελίσσεσαι, να τολμάς, να ρισκάρεις. Να στοχεύεις ψηλά, και να σκέφτεσαι ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Είναι αυτό που κάνει το όνειρο πράξη και την ιδέα πραγματικότητα.”

Ελλάδα – Αμερική. Δεσμός έμπνευσης, για ανθρώπους που αφουγκράζονται τον κόσμο μας, καινοτομούν, και δημιουργούν το αύριο.

“Η επαφή μάς κάνει καλύτερους. Όταν έχουμε διάθεση να συνεργαστούμε, να χτίσουμε συνέργειες, τότε ανταλλάσουμε απόψεις που δημιουργούν λύσεις σε κοινά μας προβλήματα. Με οδηγό τούς ανθρώπους, επιχειρούμε για το μέλλον”, επισημαίνει η Δανάη Μπεζαντάκου. “Η επιχειρηματικότητα δεν εξαρτάται από το φύλο ή τν χώρα προέλευσης κάποιου, αλλά από την πίστη στο ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό.”

Επενδύοντας στην
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Mαζί.

 

Δανάη Μπεζαντάκου

Διευθύνουσα σύμβουλος Navigator Shipping Consultants,

Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου

Υποτρόφων προγραμμάτων του

Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ,

Young Global Leader WEF

Χρειαζόμαστε περισσότερους νέους στην επιχειρηματικότητα. Ανθρώπους που να μάθουν πώς το όνειρο παίρνει μορφή και γίνεται πράξη.

“Έχοντας το βλέμμα μας στραμμένο στο διεθνές περιβάλλον και καλλιεργώντας καλές σχέσεις με χώρες όπως η Αμερική, μπορούμε να δημιουργήσουμε επιχειρηματικές ευκαιρίες σε τομείς όπως η Ναυτιλία, ο Τουρισμός και η Αγροτική Ανάπτυξη, όπου η Ελλάδα διαπρέπει. Αξιοποιώντας ανθρώπους που έχουν άμεση σχέση με προγράμματα και επιχειρήσεις της Αμερικής, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα οφέλη που τους παρέχει το υψηλότατο επίπεδο εκεί, και να φέρουμε πίσω στη χώρα μας έναν νέο τρόπο σκέψης που θα μας κάνει να προχωρήσουμε παραπέρα.”

Η Δανάη Μπεζαντάκου είναι Διευθύνουσα σύμβουλος στην Navigator Shipping Consultants, πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Υποτρόφων Προγραμμάτων του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και έχει ανακηρυχθεί ως Young Global Leader (WEF).