ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Xτίζοντας
ένα κοινό
μέλλον.
Mαζί.

GR-USA

#makingithappen

ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Διαπρέποντας στις Επιστήμες. Μαζί.

“Η Επιστήμη είναι ο κατεξοχήν τομέας που επωφελείται από την εξωστρέφεια. Όταν δεν υπάρχουν στερεότυπα και αγκαλιάζουμε τους επιστήμονες από όπου και αν προέρχονται, φτιάχνουμε τον χώρο για δημιουργία. Προάγουμε την εξέλιξη.”

Ελλάδα – Αμερική. Δεσμός έμπνευσης, για ανθρώπους που αφουγκράζονται τον κόσμο μας, καινοτομούν, και δημιουργούν το αύριο.

“Το Ερευνητικό Κέντρο της Tesla στην Ελλάδα είναι μια τεράστια ευκαιρία που μας δίνεται για να αποδείξουμε την αξία μας. Μέσα από μια τέτοια κίνηση εμπιστοσύνης, έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε πολλές νέες και αξιόλογες θέσεις εργασίας στη χώρα μας, προσελκύοντας έμπειρο επιστημονικό προσωπικό να επιστρέψει στην Ελλάδα”, σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Λάσκαρης.

Διαπρέποντας
στις ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ.
Mαζί.

 

Κωνσταντίνος Λάσκαρης

Επικεφαλής Σχεδιασμού

Κινητήρων Tesla

Θέλω να δω την Ελλάδα να πετυχαίνει μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης. Εφόσον η Tesla πήρε μια τέτοια απόφαση, μπορούν να υπάρξουν και άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

“Σκοπός είναι να προσπαθείς να ανοίγεις διαρκώς την σκέψη σου. Να αντλείς τα καλά από κάθε μέρος που βρίσκεσαι, να γεμίζεις εμπειρίες από τις σπουδές σου, να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που έχουν πάθος για αυτό που κάνουν. Έτσι, με ταπεινότητα, αλληλοσεβασμό και αναγνώριση του κοινού οφέλους, μπορείς να δεις τις προσπάθειες σου να αποδίδουν και τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα. Αυτό είναι ό, τι πολυτιμότερο μού έμαθε η εμπειρία μου στην Silicon Valley.”

Ο Κωνσταντίνος Λάσκαρης είναι Επικεφαλής της Ομάδας Σχεδιασμού Κινητήρων της Tesla.