Menu
    	3    

Η Αμερικανική Πρεσβεία υποστηρίζει με χαρά την εκδήλωση "5 Years of Impact" για την συμπλήρωση πέντε χρόνων από την ίδρυση του Impact Hub Athens, ενός φορέα που έχει αλλάξει τον χώρο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Αμερικανοί ειδικοί στον τομέα της ενδυνάμωσης της κοινωνίας των πολιτών και της βιώσιμης τεχνολογικής καινοτομίας, μαζί με Έλληνες και Ευρωπαίους συναδέλφους τους θα δώσουν ομιλίες και εργαστήρια στη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια:

https://www.eventbrite.com/e/5yearsofimpact-tickets-57117286341?fbclid=IwAR02Q1l9NMjp06XZdP_spWt7sBc3hlZXN1Vxrj5qfmryJ_ZVn76ejsXwFkU

Σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε στην οικονομία των startups?

Έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας από τις 29 έως τις 30 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής!

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.pan-orama.org/

Η 4η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τους Αγροεπιχειρηματίες (Global Agripreneurs Summit)  θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 7-11 Σεπτεμβρίου 2019 στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, της σημαντικότερης έκθεσης στην Ελλάδα με περισσότερους από 263.000 επισκέπτες η οποία εγκαινιάζεται κάθε χρόνο από τον Πρωθυπουργό.

 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ – ΕΛΕΠΑΠ
CME - CPD
στα πλαίσια των 10 χρόνων λειτουργίας της Μονάδας Νευροψυχολογίας και Αποκατάστασης Εγκεφαλικών Βλαβών, ανακοινώνει τo
2nd Brain Injury Conference:
The Holistic Neuropsychological Approach
(2ο Συνέδριο Εγκεφαλικών Βλαβών: Η Ολιστική Νευροψυχολογική Προσέγγιση)
29 - 30 Μαρτίου 2019
Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής
(Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 103, Αθήνα 117 45)

Σε κάθε επόμενο βήμα, μαζί. Στις Τέχνες, τις Επιστήμες, την Καινοτομία, τον Αθλητισμό, την Κοινωνική Δράση, την Τεχνολογία.

Ελλάδα – Αμερική.

Ένα συλλογικό έργο πολλών ετών φιλίας και συνεργασίας.

Απόδειξη, οι ιστορίες ανθρώπων που δίνουν αξία στο χθες, δύναμη στο σήμερα και ελπίδα στο αύριο.

Και το μέλλον, ένας λευκός καμβάς που περιμένει να γραφτεί.

#makingithappen

Περισσότερες ιστορίες στο https://mosaiko.gr/makingithappen/ 

Μέσα σε μία παγκόσμια και διαρκώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα,  Κάτι αλλάζει! και στο Athens Science Festival 2019. Ο θεσμός που κάθε χρόνο αποκαλύπτει σε όλο και περισσότερους επισκέπτες τα μυστικά και τα θαύματα της επιστήμης, επιστρέφει για 6η χρονιά, από τις 3 έως τις 7 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, και ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Μετονομάζεται σε Athens Re-Science Festival και έρχεται κατευθείαν… από το μέλλον!

200 ανήσυχοι μαθητές ανακαλύπτουν τι σημαίνει σύγχρονος χορός μέσα από το πρόγραμμα της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση Dancing to Connect. Έφηβοι μαθητές που νομίζουν ότι δεν έχουν ιδέα από σύγχρονο χορό τολμούν να εκφράσουν αυτό που πραγματικά είναι.

Ο χορός εισβάλλει και φέτος, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά σε πέντε σχολεία της Αττικής και πέντε της Κοζάνης, στις σχολικές αίθουσες, στο γυμναστήριο, στους διαδρόμους και παρασύρει μικρούς χορευτές και ενήλικους θεατές, χωρίς να το καταλάβουν. Επαγγελματίες χορευτές μοιράζονται με τους μαθητές τις γνώσεις τους και τους καθοδηγούν στο πώς μπορούν να εκφραστούν μέσα από την κίνηση, ώστε να χτίσουν τη δική τους χορογραφία. Οι μαθητές παρουσιάζουν τη χορογραφία τους στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης στις 16 Μαρτίου και στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, στις 31 Μαρτίου.

Δεκατρείς startups που εκπροσωπούν τις καλύτερες του ελληνικού start up οικοσυστήματος, έχουν επιλεγεί να ταξιδέψουν στο Ώστιν του Τέξας για να συμμετάσχουν στο εμβληματικό τεχνολογικό και επιχειρηματικό φεστιβάλ καινοτομίας “South by Southwest” (SXSW®) κατά το διάστημα 8-17 Μαρτίου 2019. Η συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (THI) και της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τους Industry Disruptors Game Changers.

Μάρτιος 2019 > <
Π 1 Σ 2 Κ 3 Δ 4 Τ 5 Τ 6 Π 7 Π 8 Σ 9 Κ 10 Δ 11 Τ 12 Τ 13 Π 14 Π 15 Σ 16 Κ 17 Δ 18 Τ 19 Τ 20 Π 21 Π 22 Σ 23 Κ 24 Δ 25 Τ 26 Τ 27 Π 28 Π 29 Σ 30 Κ 31
OUR VIDEOS
Education Unites: From Camp to Camputs
U.S. Ambassador Pyatt's interview with ERT

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK