Menu

Στις 29 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ μην χάσετε το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο "Εορτασμός της Μάχης της Σαλαμίνας" και την συζήτηση με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt & καθηγητή John Hale.

H Νεοϋορκέζα καλλιτέχνης Natalis Ruby, ανακοίνωσε την συνεργασία της με τις αδελφές Σπανομάρκου μέσω social media, και προσκαλεί το ελληνικό κοινό να σχολιάσει το νέο τους τραγούδι "Preocupado".

Οι αιτήσεις για το FLEX Program είναι ανοιχτές για ακόμα ένα μήνα, ως τις 15 Οκτωβρίου!!
Για μαθητές και μαθήτριες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με ημερομηνία γέννησης 15 Ιουλίου 2003 ως 15 Ιουλίου 2006 που θέλουν να ζήσουν και να πάνε σχολείο στις ΗΠΑ για ένα χρόνο, με πλήρη υποτροφία!

Πως φαίνεται η ιστορία του δικαιώματος ψήφου των Αμερικανίδων γυναικών στα παιδιά σε 50 πολιτείες των ΗΠΑ;

Για να γιορτάσει την εκατονταετή επικύρωση της 19ης τροποποίησης του Συντάγματος των ΗΠΑ - η οποία έδωσε σε πολλές γυναίκες το δικαίωμα ψήφου - ο Λευκός Οίκος σε έναν διαγωνισμό τέχνης για παιδιά κάτω των 18 ετών για να κάνει μια αναπαράσταση ατόμων, συμβόλων ή εκδηλώσεων που σχετίζονται με το κίνημα του δικαιώματος ψήφου των γυναικών.

Σε κάθε επόμενο βήμα, μαζί. Στις Τέχνες, τις Επιστήμες, την Καινοτομία, τον Αθλητισμό, την Κοινωνική Δράση, την Τεχνολογία.

Ελλάδα – Αμερική.

Ένα συλλογικό έργο πολλών ετών φιλίας και συνεργασίας.

Απόδειξη, οι ιστορίες ανθρώπων που δίνουν αξία στο χθες, δύναμη στο σήμερα και ελπίδα στο αύριο.

Και το μέλλον, ένας λευκός καμβάς που περιμένει να γραφτεί.

#makingithappen

Περισσότερες ιστορίες στο https://mosaiko.gr/makingithappen/ 

Kαθώς αναμένουμε με ανυπομονησία και κάποια ανησυχία το άνοιγμα μιας διαφορετικής ακαδημαϊκής χρονιάς, είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι το πρώτο ξύλινο σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες λειτούργησε από Έλληνες μετανάστες.

Χτισμένο στην ιστορική πόλη του Αγίου Αυγουστίνου της Φλόριντα, η οποία αρχικά εγκαταστάθηκε από ισπανούς αποίκους τη δεκαετία του 1500, το ξύλινο σχολείο παραμένει σε καλή κατάσταση ακόμα και σήμερα, παρά τις καταστροφές του χρόνου και την επίθεση ισχυρών τυφώνων.

Ο ελληνικής καταγωγής Τεντ Σαράντος, μέχρι τον Ιούλιο του 2020 πεύθυνος περιεχομένου στο Netflix, πήρε προαγωγή και αναλαμβάνει τη θέση του Co-CEO στην κορυφαία συνδρομητική πλατφόρμα του κόσμου.    Το μεγαλοστέλεχος και επιχειρηματίας με εμπειρία 20 χρόνων ετών στην εταιρεία, προαλείφεται για να διαδεχτεί στο μέλλον τον ιδρυτή της Netflix, Ριντ Χάστινγκς, σε μία περίοδο που αναμένεται επιβράδυνση στον ρυθμό αύξησης νέων συνδρομητών και οι μετοχές της εταιρείας έχουν πέσει κατά 9,5%. 

Η Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα και το Γενικό Προξενείο των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το Found.ation, με χαρά ανακοινώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “TechCamp Thessaloniki: Empowering Women Entrepreneurs,” το οποίο θα λάβει χώρα στις 6-8 Σεπτεμβρίου 2020, στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στόχος του “TechCamp Thessaloniki: Empowering Women Entrepreneurs” είναι η ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και η δημιουργία ίσων ευκαιριών. Το πρόγραμμα (https://techcamp.america.gov), που αποτελεί μια καινοτόμα εκπαιδευτική πλατφόρμα του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. και χρηματοδοτείται πλήρως από αυτό, θα παρέχει εξατομικευμένη εκπαίδευση σε μια πολυδιάστατη ομάδα γυναικών επιχειρηματιών από την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Το τριήμερο “TechCamp Thessaloniki” θα έχει τη μορφή μιας πρακτικής διαδικασίας επιτάχυνσης διαμέσου της συνεργασίας, και θα αποτελείται από συνεδρίες ανταλλαγής ιδεών και εκπαιδευτικά εργαστήρια που οδηγούν σε καινοτόμες λύσεις για τις πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συμμετέχουσες.

Σεπτέμβριος 2020 > <
Τ 1 Τ 2 Π 3 Π 4 Σ 5 Κ 6 Δ 7 Τ 8 Τ 9 Π 10 Π 11 Σ 12 Κ 13 Δ 14 Τ 15 Τ 16 Π 17 Π 18 Σ 19 Κ 20 Δ 21 Τ 22 Τ 23 Π 24 Π 25 Σ 26 Κ 27 Δ 28 Τ 29 Τ 30
OUR VIDEOS
U.S. Ambassador Pyatt to American Citizens on COVID-19

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK