Menu

Η πρακτική άσκηση των αγγλικών σας ενώ #menoume_spiti μπορεί να είναι εύκολη και διασκεδαστική! Ειδικά για νέους χρήστες μέσω των ηλεκτρονικών εργαλείων εκμάθησης και γραφικών στην σελίδα του American English at State, μια διαδραστική πλατφόρμα που προωθεί το#EnglishLanguageLearning
Ακολουθεί παράδειγμα από τη σειρά αλληλεπίδρασής, η οποία απεικονίζει συνεγκαταστάσεις χρησιμοποιώντας τη λέξη "BIG". Ελέγξτε το και ενημερώστε μας αν αυτό κάνει BIG διαφορά στη μάθηση σας!

Στις 25 Μαρτίου, 2020 ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα Geoffrey R. Pyatt παρουσίασε το λογότυπο #USGreece2021 που θα χρησιμοποιήσει η αμερικανική κυβέρνηση για όλο τον προγραμματισμό της για την εορτασμό της 200ης επετείου της ανεξαρτησίας της Ελλάδας και των ισχυρών δεσμών φιλίας μεταξύ των χωρών μας.

Για πρώτη φορά στην 174χρονη ιστορία του, το Smithsonian Institution - το μεγαλύτερο μουσείο, εκπαιδευτικό και ερευνητικό συγκρότημα στον κόσμο - κυκλοφόρησε 2,8 εκατομμύρια εικόνες υψηλής ανάλυσης από όλες τις συλλογές του σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ανοικτής πρόσβασης για χρήση και λήψη από όλους δωρεάν.

Η φετινή βραδιά του Super Bowl αποτέλεσε έκπληξη για όλους εκείνους που αγαπούν την ελληνική γλώσσα και το πλούσιο λεξιλόγιό της.

Μια τηλεοπτική διαφήμιση για την New York Life Insurance κατά τη διάρκεια του Super Bowl χαρακτήρισε την διαφορετική έννοια κάθε μιας από τις τέσσερις κύριες λέξεις που περιγράφουν την ιδέα της «αγάπης» στην ελληνική γλώσσα.

Η Αμερική χωρίς αμφιβολία είναι ένας τόπος γεμάτος ιστορίες μεταναστών που κατάφεραν και κατέκτησαν τον κόσμο αντιμετωπίζοντας τα εμπόδια της διαβίωσης.

Η ιστορία της «Mama Jo» μία ακόμα από αυτές τις εμπνευσμένες ιστορίες, στην οποία οι άνθρωποι, οδηγούμενοι από την επιθυμία να προχωρήσουν, καταφέρνουν όχι μόνο να επιτύχουν με σκληρή δουλειά αλλά και να δημιουργήσουν τη δική τους μικρή αυτοκρατορία.

Η Ιωάννα Δέσπα, η μετανάστρια από την Ελλάδα που ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη της δεκαετίας του 1960, είναι πλέον ανάμεσα στις πιο αναγνωρίσιμες και αγαπημένες μορφές της στη σκηνή του street food της Νέας Υόρκης.

Ο θρυλικός ηθοποιός του Χόλιγουντ Κερκ Ντάγκλας, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα σε ηλικία 103 ετών, υποστήριξε ενεργά τις προσπάθειες βοήθειας των Ηνωμένων Πολιτειών για την Ελλάδα κατά τη διάρκεια καταστροφικού εμφυλίου πολέμου στα τέλη της δεκαετίας του 1940.

Δύο Αμερικανοί Εμπειρογνώμονες – η κα Karen Popkin, MA, LCAT, MT-BC, Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, συντονιστής του προγράμματος Creative Arts and Movement Therapies και ο Dr. Jennifer Brown Urban, Ph.D., Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Montclair, Τμήμα Ανθρώπινης Ανάπτυξης θα συμμετέχουν στο Φόρουμ PAMEMMAZI του 2020 με θέμα "Προσεγγίσεις ολοκληρωμένης φροντίδας στον καρκίνο: Έρευνα και Στρατηγικές" που στοχεύει να αποδείξει τη σημασία της Παρηγορητικής Αγωγής στο πλαίσιο της ενοποιητικής, ολιστικής φροντίδας, του ρόλου των προγραμμάτων που συμπληρώνει αυτή τη φροντίδα, και τα πορίσματα της έρευνας που υποστηρίζουν αυτήν την προσέγγιση. H ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, γιατρούς, νοσοκόμους, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους, καθώς και σε φοιτητές σε αυτούς τους τομείς και στο ευρύτερο κοινό ».

Ξεκινά σήμερα το 16ο Πανόραμα Οικολογικών ταινιών

Η είσοδος είναι ελεύθερη για μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους.


Δείτε το φετινό πρόγραμμα και προωθήστε το σε φίλους και γνωστούς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.ellet.gr/node/973

Απρίλιος 2020 > <
Τ 1 Π 2 Π 3 Σ 4 Κ 5 Δ 6 Τ 7 Τ 8 Π 9 Π 10 Σ 11 Κ 12 Δ 13 Τ 14 Τ 15 Π 16 Π 17 Σ 18 Κ 19 Δ 20 Τ 21 Τ 22 Π 23 Π 24 Σ 25 Κ 26 Δ 27 Τ 28 Τ 29 Π 30
OUR VIDEOS
U.S. Ambassador Pyatt to American Citizens on COVID-19

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK