Menu

Η Συμφωνική Ορχήστρα Conroe, στο Montgomery County, Texas, κοντά στο Χιούστον, προσέλαβε την πρώτη γυναίκα μαέστρο της ορχήστρας - Άννα-Μαρία Γκούνη, η οποία είναι από την Ελλάδα και κατάγεται από την Αθήνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συμφωνίας καλωσόρισε την Ελληνίδα μαέστρο σε μια μικρή δεξίωση που έγινε προς τιμήν της στις 16 Μαρτίου στο Conroe Symphony Center.

 

Η Συμφωνική Ορχήστρα Conroe, στο Montgomery County, Texas, κοντά στο Χιούστον, προσέλαβε την πρώτη γυναίκα μαέστρο της ορχήστρας - Άννα-Μαρία Γκούνη, η οποία είναι από την Ελλάδα και κατάγεται από την Αθήνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συμφωνίας καλωσόρισε την Ελληνίδα μαέστρο σε μια μικρή δεξίωση που έγινε προς τιμήν της στις 16 Μαρτίου στο Conroe Symphony Center.

 

Ενώ η Καμάλα Χάρις έσπασε μεταφορικά μερικές γυάλινες οροφές - έγινε η πρώτη γυναίκα, η πρώτη Μαύρη Αμερική και η πρώτη εκλεγμένη αντιπρόεδρος της Νότιας Ασίας Αμερικής - ο Ελβετός καλλιτέχνης Simon Berger το έκανε κυριολεκτικά.

Ο όρος γυάλινη οροφή χρησιμοποιείται για να αναφέρεται σε ένα αόρατο αλλά πραγματικό εμπόδιο στην πρόοδο για τις γυναίκες ή τις μειονότητες. Ο Μπέργκερ τυχαίνει να είναι ειδικός σε κατασκευές  γυαλιού.

Έφτιαξε το πορτρέτο της Χάρις με γυαλί ασφαλείας, το οποίο έχει ένα πλαστικό στρώμα στη μέση, έτσι ώστε όταν σπάσει να κάνει αραχνοειδείς ρωγμές αντί να θρυμματίζεται εντελώς. Έχει βελτιώσει την τεχνική του πατώντας στο γυαλί με διάφορα επίπεδα επιμονής και δύναμης ώστε αυτές ρωγμές να σχηματίσουν δυνατά πορτρέτα.

Ο Major ήταν ένα από τα έξι γερμανικά ποιμενικά κουτάβια στο καταφύγιο. Ενώ φρόντιζαν τον Major, οι Bidens είχαν μια τόσο θετική εμπειρία ώστε αποφάσισαν να τον υιοθετήσουν επίσημα, σύμφωνα με τη σελίδα του Delaware Humane Association στο Facebook.

Ο Major εντάσσεται στην οικογένεια μαζί με τον Champ Biden, έναν γηραιότερο γερμανικό ποιμενικό που απέκτησαν οι Bidens το 2008 μετά την νίκη του πρώην Προέδρου Barack Obama.

Τι ενώνει τους Έλληνες και τους Αμερικανούς; Ελάτε μαζί μας καθώς γιορτάζουμε 200 χρόνια φιλίας με την εκστρατεία μας για όλη τη διάρκεια του έτους που θα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Ακολουθήστε μας καθώς επισημαίνουμε την ιστορική μας σχέση, από το 1821 έως σήμερα, και τους δεσμούς αμοιβαίου σεβασμού και κοινών αξιών που ενώνουν τους λαούς μας. Ελλάδα 2021 #USGreece2021

#CreateYourFuture #LeadersOfTorrow αύριο #YTILI
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην επιτυχία σας ως αναδυόμενος επιχειρηματίας. Αλλά ένα από τα πιο σημαντικά είναι η δύναμη του κοινωνικού σας κεφαλαίου. Το YTILI Fellowship Program προσφέρει μια καινοτόμο και καθηλωτική ευκαιρία να συνεργαστείτε με ηγέτες επιχειρήσεων σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ για να επεκτείνετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας δεσμούς.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επανέρχονται στη Συμφωνία του Παρισιού, ανανεώνοντας τη δέσμευσή τους να συνεργαστούν με άλλα έθνη για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας απειλής της κλιματικής αλλαγής. 

Μετά την ορκωμοσία του στις 20 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος Μπάιντεν υπέγραψε επίσημη τεκμηρίωση φέρνοντας πάλι τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Συμφωνία του Παρισιού της 12ης Δεκεμβρίου 2015, ένα κρίσιμο πλαίσιο για την αποφυγή πιθανών καταστροφικών συνεπειών από την κλιματική αλλαγή. 

«Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο», είπε ο Μπάιντεν στο Oval Office, καθώς υπέγραψε την αποδοχή της συμφωνίας από τις ΗΠΑ. «Θα καταπολεμήσουμε την κλιματική αλλαγή με έναν τρόπο που δεν το έχουμε κάνει πριν». 

Απρίλιος 2021 > <
Π 1 Π 2 Σ 3 Κ 4 Δ 5 Τ 6 Τ 7 Π 8 Π 9 Σ 10 Κ 11 Δ 12 Τ 13 Τ 14 Π 15 Π 16 Σ 17 Κ 18 Δ 19 Τ 20 Τ 21 Π 22 Π 23 Σ 24 Κ 25 Δ 26 Τ 27 Τ 28 Π 29 Π 30
OUR VIDEOS
U.S. Ambassador Pyatt to American Citizens on COVID-19

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK